Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Стан виконання ремонтних робіт у квартирі для медичних працівників
AA

Стан виконання ремонтних робіт у квартирі для медичних працівників

Пройшло майже півроку коли на сесії міської ради було виділено кошти на виконання ремонту квартири, яка планується для надання житла лікарям.

Сказати, що квартира була у пригніченому стані - мало. Приміщення більше нагадувало руїни, ніж придатну для життя площу.

І ось наближаючись до завершення року, заступниця міського голови Марія Дроздова та голова соціальної комісії Антоніна Мартинко перевірили стан виконання робіт у даній квартири.

Звісно, у порівнянні з першочерговим станом квартири – результат вражає: проведено повний демонтаж підлоги, розчищення стелі, стін, заливка підлоги стяжкою, шпаклювання стін, встановлення вікон та вхідних дверей, частково встановлено сантехніку, і повністю - розводку електрики.

На жаль, всі виділені кошти реалізувати бракує часу, адже велика кількість працівників КП ЖЕО мобілізовані і для швидкого виконання робіт – просто не вистачає рук.

Тож наступного року підприємство знову звертатиметься до депутатів, щоб завершити заплановане і збільшити фонд житла для наших лікарів. А це, варто відзначити, дуже важливо! Адже наявність житла може приваблювати у нашу громаду нових кваліфікованих спеціалістів.

 

Читайте також