Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Безпечні умови для дітей – головний пріоритет
AA

Безпечні умови для дітей – головний пріоритет

Кожного ранку у Южноукраїнському ліцеї №3 діти поспішають на уроки, займають свої місця за партами, очікуючи початку.

В реаліях сьогодення і учням, і педагогам не просто. Управлінням освіти прикладено максимальні зусилля, аби якомога більше дітей змогли відвідувати навчальні заклади і отримувати якісні знання, розвиватися. І варто відзначити, що наша громада одна з перших відпрацювала першочергові потреби, щоб діти мали змогу навчатися у закладі. Одна з головних – це укриття. А там зроблено все необхідне, для комфортного перебування під час сигналу «Повітряна тривога», і тут треба віддати належне педагогам, які організовують спуск дітей в укриття, розміщення та порядок під час перебування там.

Паніки серед дітей не спостерігається, навпаки, кожен знаходить собі завдання до душі: хтось влаштовує перекус, заздалегідь підготовлений батьками, хтось грає в ігри, хтось спілкується. Та головне, що в закладі зроблено всі умови, щоб діти не відчували страху та дискомфорту.

Дуже хочеться, щоб гучні повітряні тривоги залишились лиш у сумних спогадах, і наші діти нарешті отримали безтурботне дитинство під чистим мирним українським небом. А поки завдання нас, дорослих, захистити та допомогти. І, погодьтеся, варто відзначити вклад всіх, хто плідно працює над тим, щоб діти мали змогу навчатися у безпечних умовах.

Читайте також