Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Замість солодощів піца, виготовлена власноруч
AA

Замість солодощів піца, виготовлена власноруч

До дня святого Миколая працівники Південноукраїнського професійного коледжу традиційно пригощають солодощами вихованців з центру соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради. Але ж солодкого забагато таки буває, тож нинішнього року викладачі коледжу запропонували дітлахам виготовити у майстерні кухарів піцу на свій смак та одразу пригоститися нею. Ідею з радістю підтримали.

Майстри разом із двома першокурсниками заздалегідь приготували дріжджове тісто, різноманітну начинку, соуси. Гостей привітали та переодягли у спецодяг, що вони відчули себе справжніми кухарями. Діти сформували основу для піци та оздобили її начинками за власним смаком. Майстер Катерина в цей час розповідала історію виникнення цієї страви. Поки піца випікалася, гості пригостилися фруктовою нарізкою та взяли участь у майстер-класі з виготовлення об’ємних сніжинок.

Неперевершений аромат заполонив кухню, коли з духовок дістали перші вироби. Діти разом з майстрами чаювали та пригощалися піцами, що всі до єдиної вийшли смачними.

Вихованці центру були у захваті від візиту до коледжу та вже замислилися, а чи не обрати їм професію кухаря у майбутньому, бо ж дуже тепло та затишно вони почувалися у майстерні смаку.

Читайте також