Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Турбота про тварин – основний пріоритет притулку тимчасового утримання тварин
AA

Турбота про тварин – основний пріоритет притулку тимчасового утримання тварин

У притулку тимчасового утримання тварин комунального підприємства «Служба комунального господарства» на сьогоднішній день перебуває близько 200 собак. Правду кажучи: робочої сили не вистачає, так як значну кількість працівників КП СКГ мобілізовано. І хоч начальником підприємства Лідією Паламарчук неодноразово піднімалося це питання, працевлаштовуватись ніхто не поспішає, так як робота не з легких, а оплата - мінімальна. А от ті хто працюють, тримаються тут в першу чергу на любові до тварин, турбуючись про них з високою мірою відповідальності.

Із настанням холодів у зимових вольєрах, де перебувають гладкошерсті або невеликі породи собак та щенята, протоплюють дровами, а будки утеплюють соломою, якою запаслися вдосталь.

Та, незважаючи на якісний догляд за тваринами, знаходяться критики, які негативно відгукуються про роботу притулку. Звісно, собаки не проходять школу правильної поведінки і часто псують дерев’яні будки, для ремонту яких потрібен час, хоч працівники намагаються виконувати роботу у найкоротший термін.

Наразі у притулку продовжують будівництво приміщення для котів та собак, здійснено ремонт в операційній, очікується надходження робочого інвентарю та меблів. Запасів їжі з урахуванням повноцінного раціону для тварин – вдосталь.

А головне, що хотілося б нагадати: кожна з собак, що перебуває у притулку, чекає на люблячих господарів, яким за доброту відплатить вірністю.

 

Читайте також