Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Стан виконання ремонтних робіт у квартирі для медичних працівників

22.12.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Пройшло майже півроку коли на сесії міської ради було виділено кошти на виконання ремонту квартири, яка планується для надання житла лікарям.

Сказати, що квартира була у пригніченому стані - мало. Приміщення більше нагадувало руїни, ніж придатну для життя площу.

І ось наближаючись до завершення року, заступниця міського голови Марія Дроздова та голова соціальної комісії Антоніна Мартинко перевірили стан виконання робіт у даній квартири.

Звісно, у порівнянні з першочерговим станом квартири – результат вражає: проведено повний демонтаж підлоги, розчищення стелі, стін, заливка підлоги стяжкою, шпаклювання стін, встановлення вікон та вхідних дверей, частково встановлено сантехніку, і повністю - розводку електрики.

На жаль, всі виділені кошти реалізувати бракує часу, адже велика кількість працівників КП ЖЕО мобілізовані і для швидкого виконання робіт – просто не вистачає рук.

Тож наступного року підприємство знову звертатиметься до депутатів, щоб завершити заплановане і збільшити фонд житла для наших лікарів. А це, варто відзначити, дуже важливо! Адже наявність житла може приваблювати у нашу громаду нових кваліфікованих спеціалістів.