Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Управління будівництва та ремонтів про виконання ремонтних робіт
AA

Управління будівництва та ремонтів про виконання ремонтних робіт

Управління будівництва та ремонтів продовжує виконувати роботи з реалізації низки проєктів.

На сьогоднішній день в активній фазі виконання капітального ремонту мережі холодного водопостачання від станції зонування до вулиці Набережної енергетиків. На разі виконано майже половину робіт, заміну магістралі ведуть одразу по двом напрямкам 2-му та 4-му мікрорайонах.

Цей проєкт дуже важливий для міста, адже старі, прогнивші труби викликали постійні пориви, і тривале полагодження спричиняло припинення постачання води у будинки, на разі ж їх замінюють на сучасні, поліпропиленові  строк експлуатації яких понад 50 років.

На превеликий жаль місцевими депутатами не виділено кошти для реалізації проєкту капітального ремонту вулиць Соборності та Енергобудівників, в частині проведення благоустрою на даній ділянці. Це могло б дозволити проводити паралельно роботи зонування та відновлення тротуарних доріжок, бордюрів, асфальтового покриття там, де уже прокладено труби. На разі ж містяни стикаються з низкою незручностей, проходячи цією територією.

Крім того, в активному відпрацювання перебуває об’єкт ТРП-6, який розташований по вул. Європейській 33-Д. Він забезпечує теплом та водою третій мікрорайон міста, тож варто сказати, що до початку робіт обладнання було у вкрай пригніченому стані, через що доставка до будинків води була неякісною, з постійними перебоями.

На разі ж, здійснено демонтаж обладнання, капітальний ремонт покрівлі та вимощення по периметру будівлі. Ведуться підготовчі роботи з вирівнювання, шпаклювання стін, після чого буде здійснено монтаж нового обладнання. Підрядники обіцяють завершити проєкт до кінця липня.

В управлінні є низка планів спрямованих на поліпшення умов проживання южноукраїнців. Одними із них є три проєкти на капітальні ремонти освітлення, дорожнього покриття та тротуарів по проспекту незалежності.  Щоправда для виконання запланованого їм потрібно пройти дуже важливий етап – погодження депутатів, а це інколи буває дуже складно. Деякі обранці народу постійно перешкоджають прийняттю рішень, знаходячи причини для відмови.

Читайте також