Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Ошатне подвір’я для жителів багатоквартирного будинку
AA

Ошатне подвір’я для жителів багатоквартирного будинку

Працівники комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» планувало завершити ремонтні роботи та облаштування прибудинкової території житлового будинку по вулиці Набережна Енергетиків, 29  за тиждень, півтора, але погода внесла свої корективи. Через затяжні дощі виконання затрималось, але зараз місцеві жителі вже радіють змінам на подвір’ї.

За короткий час виконано поточний ремонт парадних входів двох під’їздів, що не може не тішити, адже вандальні написи та обдерті стіни замінили чисті, охайні фасади, відновили альтанку, а конкретніше - дах на новий з металопрофілю, залили цементом підлогу, встановили навколо столика лавки, яких досі тут не було, що дасть змогу жителям будинку відпочивати на свіжому повітрі, всю конструкцію пофарбували. Крім того забарвили яскравими кольорами весь ігровий дитячий  інвентар, встановили щойно виготовлені гірку та гойдалку, карусель, декоративний паркан, завезли пісок.

Варто відзначити, що спільними зусиллями КП ЖЕО та КП ТВКГ були проведені роботи з демонтажу незадіяної теплової камери, що дало можливість збільшити площу дитячого майданчика. Діти з задоволенням проводять час на відновленому майданчику.

Роботи виконано частково за кошти, які передбачені тарифом на утримання житлових будинків та прибудинкових територій та частково за орендні кошти. Загальна сума витрат становить близько 25000 гривень.

На відео: початок робіт та їх завершення.

Читайте також