Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У Южноукраїнському міському історичному музеї експоновано тематичну експозицію «Експозиція «Воїни. Історія українського війська» до Дня захисників і захисниць України
AA

У Южноукраїнському міському історичному музеї експоновано тематичну експозицію «Експозиція «Воїни. Історія українського війська» до Дня захисників і захисниць України

В експозиції розміщено світлини та особисті речі наших воїнів - земляків та матеріали науково-допоміжного фонду, які розповідають про найбільш героїчні й трагічні події цієї війни. Родзинкою експозиції стали ляльки – мотанки  від талановитої майстрині Ольги Кізенкової.  Лялька-мотанка - це маленький витвір мистецтва, вона втілює ідею оберегу-захисту від злих сил. Народна лялька зроблена власноруч сповнена позитивної енергії, любові та тепла. Також всі бажаючі мали нагоду прийняти участь у майстер-класі «Листівки для захисників» та написати слова подяки захисникам України.

Також у музеї є декілька постійно діючих експозицій, які дають змогу зазирнути в минуле та подивитися, якими була зброя та одяг українських воїнів у різні історичні епохи.

День захисників і захисниць України – це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів.

 

Читайте також

До Дня захисту дітей

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї проведено ряд тематичних пізнавальних екскурсій до Дня...

До Дня Європи

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся тематичний показ пізнавального мультфіль...