Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Дня Європи
AA

До Дня Європи

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся тематичний показ пізнавального мультфільму до Дня Європи, де маленькому глядачу розповідається про Європейський Союз. Також для відвідувачів було проведено цікаву та змістовну екскурсію, де діти дізнались, що Україна це теж Європа.

Україна відзначає День Європи разом з європейським світом, як країна-кандидатка на членство в ЄС. Статус кандидата на вступ до Євросоюзу – вагомий політичний та економічний чинник розвитку нашої держави, позитивний сигнал для закордонних інвесторів, що Україна рухається правильним шляхом. Ми є частиною родини європейських держав зі спільними цінностями та прагненнями.

Відзначаючи День Європи 9 травня (разом з іншими європейськими країнами), ми підкреслюємо нашу єдність та силу, нашу віру в європейський інтеграційний проект, як рушія розвитку та миру на континенті.


 

Читайте також

До Дня захисту дітей

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї проведено ряд тематичних пізнавальних екскурсій до Дня...

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу «Нескорені міста України» до 2-ої річниці початку визволення українських територій від рашистських загарбників

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу &laqu...