Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Експозиція «Славетна історія нашого міста» до Дня міста Южноукраїнська
AA

Експозиція «Славетна історія нашого міста» до Дня міста Южноукраїнська

У Южноукраїнському міському історичному музеї експоновано експозицію «Славетна історія нашого міста» до Дня міста Южноукраїнська, що складається з архівних фотографій. Фонд музею має унікальну колекцію світлин, які свідчать про події початку будівництва міста та атомної станції.

Також в музеї для всіх відвідувачів працювала музейна майстерня, де всі бажаючі могли зробити листівки з побажаннями до Дня міста.

Місто розташоване в північній частині Миколаївської області на лівому березі ріки Південний Буг. Територія має надзвичайно високий рекреаційний потенціал. Це і дивовижні пейзажі, і історико-культурна цінність, і велика кількість радонових джерел, і гарна автомобільна розв'язка. Крім того, тут розташована одна з найкращих у Європі природних трас для водного слалому. Також місто приваблює туристів цікавими природними пам’ятками, розташованими за межами міста. Географічне розташування населеного пункту сприятливе для розвитку активних видів відпочинку.

 

Читайте також

До Дня захисту дітей

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї проведено ряд тематичних пізнавальних екскурсій до Дня...

До Дня Європи

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся тематичний показ пізнавального мультфіль...

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу «Нескорені міста України» до 2-ої річниці початку визволення українських територій від рашистських загарбників

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу &laqu...