Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Дня захисту дітей
AA

До Дня захисту дітей

У Южноукраїнському міському історичному музеї проведено ряд тематичних пізнавальних екскурсій до Дня захисту дітей. В даних екскурсіях можна отримати цікаву  інформацію про ту чи іншу історичну подію. Також у кожного з маленьких відвідувачів була можливість доторкнутися до того чи іншого експонату, узнати для себе багато нового.

Екскурсії мали патріотично-виховний та пізнавальний характер, були наповнені відчуттям любові до рідного краю, поваги та шани до наших захисників.

1 червня в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей,  день запроваджений з метою привернення уваги до проблем дотримання прав і охорони здоров'я дитини. В Україні дату започаткували як святкову з 1998 року, хоча уперше день відзначався у 1950 році у 51 країні світу, а започаткувала його Рада Міжнародної демократичної федерації жінок у 1949-му у Парижі. Ініціативу підтримала Організація об'єднаних націй оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності. Також була проголошена необхідність соціального захисту прав дитини. Ця важлива подія закликає всіх дорослих до зусиль по забезпеченню дітям гідних умов життя, освіти й відпочинку, а також надійного захисту від насилля та експлуатації.

 

Читайте також

До Дня Європи

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся тематичний показ пізнавального мультфіль...

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу «Нескорені міста України» до 2-ої річниці початку визволення українських територій від рашистських загарбників

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу &laqu...