Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Пройшов майстер-клас з оригамі «Птах миру», присвячений Всесвітньому Дню миру
AA

Пройшов майстер-клас з оригамі «Птах миру», присвячений Всесвітньому Дню миру

19 вересня у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею пройшов майстер-клас з оригамі «Птах миру», присвячений Всесвітньому Дню миру. Захід було організовано спільно з міською бібліотекою для дітей. Учасниками майстер-класу стали учні 2 класу ЮЗШ №1 ім. Захисників Вітчизни.

Символом Всесвітнього Дня миру є голуб, і саме його запропонувала виготовити керівник гуртка «Юний технік» Тетяна Марініч. Школярі  з натхненням виготовляли голубів миру, які потім подарують своїм близьким та друзям. Посмішки на обличчях, радість в серцях школярів вселяли надію та впевненість в тому, що в Україні та в усьому світі запанує мир.

Бібліотекар міської бібліотеки для дітей Олена Плакун представила інформ-коктейль «Діти України  за мир у світі», де були представлені книжки про мир та добро.

На сам кінець, задоволені комфортно проведеним часом діти обмінювалися своїми враженнями, ділилися емоціями та фотографувались.


 

Читайте також

До Дня захисту дітей

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї проведено ряд тематичних пізнавальних екскурсій до Дня...

До Дня Європи

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся тематичний показ пізнавального мультфіль...