Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Організація молоді ПАЕС провела творчий майстер-клас для дітей з Центру соціально-психологічної реабілітації
AA

Організація молоді ПАЕС провела творчий майстер-клас для дітей з Центру соціально-психологічної реабілітації

3 червня Організація молоді ППО філії «ВП ПАЕС» провела майстер-клас з виготовлення поробок із термомозаїки для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнська.

«Мозаїка - це вид мистецтва, який вимагає уяви та креативності. Малеча може експериментувати з кольорами та формами, вчиться бачити красу в деталях і створювати цілісні картини. Крім того, це стимулює фантазію і допомагає розвивати художні навички», - зазначила членкиня Організації молоді Південноукраїнської АЕС Алла Невмержицька.

Під час майстер-класу діти складали із термомозаїки тварин, персонажів відомих мультиків та комп'ютерних ігор. Кожен виготовив для себе іграшку, яка йому найбільше подобається. Маленькі творці вчилися допомагати один одному, обмінювалися ідеями в процесі створення своїх поробок. По завершенню майстер-класу усіх учасників почастували смаколиками.

В Організації молоді ПАЕС вважають, що такі заходи є важливими для соціальної інтеграції та підтримки дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Вони допомагають відчути підтримку та увагу з боку дорослих, сприяють зміцненню соціальних зв'язків, адже спільна творчість створює атмосферу співпраці та взаємодопомоги. Організатори планують і надалі проводити подібні заходи, зважаючи на їх велику користь і позитивний вплив на розвиток дітей. Наступні майстер-класи будуть присвячені іншим видам творчості, щоб діти могли спробувати себе в різних техніках та напрямах.

 

Читайте також

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП «Південноукраїнська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання на період з 01.10.2024 по 30.09.2027

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ...