Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Креативним – подарунки: на ПАЕС відзначили творчих атомників
AA

Креативним – подарунки: на ПАЕС відзначили творчих атомників

11 червня фахівці управління інформації та громадських зв’язків (УІГЗ) філії «ВП ПАЕС» нагородили переможців та учасників конкурсу привітань до Дня міста Южноукраїнськ. У творчому батлі змагалися виключно працівники Південноукраїнського енергокомплексу.

Конкурс привітань був ініційований УІГЗ за підтримки філїї ВП «Південноукраїнська АЕС». Він стартував 1 травня. Взяти участь можна було протягом місяця.

Умови пропонувалися прості: бути підписаним на офіційну сторінку в мережі «Фейсбук» Південноукраїнського енергокомплексу; поставити вподобайку публікації; написати під постом привітання (вірш/проза) до Дня міста-супутника ПАЕС та позначити друга; зробити репост публікації.

Головний подарунок (фірмова парасолька, шопер, кепка, зошит, ручка, календар) отримав провідний інженер цеху радіаційної безпеки ВП ПАЕС Володимир Зернопольський. Його привітання було найоригінальнішим. Він записав пісню на свій власний вірш-присвяту рідному місту. Музичну композицію виклав на авторському ютуб-каналі. Організатори сподіваються, що ця співанка увійде до привітань з нагоди 50-річчя Южноукраїнська, яке відзначатимуть наступного року, а УІГЗ організує до ювілейної дати творчий конкурс для працівників АЕС та жителів міста-супутника. «Щиро тішусь, що мій поетичний доробок оцінили. Дякую за можливість проявити себе й продемонструвати свою любов до Батьківщини», – сказав переможець.

Друге місце виборола інженерка-програмістка служби інформаційних технологій ВП ПАЕС Алла Невмержицька, за що отримала фірмову футболку, кепку та іншу іміджеву продукцію Південноукраїнського енергокомплексу. Решта учасників – працівники атомної станції – Михайло Сартаков, Марина Семенчук, Тетяна Олексієнко, Анастасія Прокопенко, Олена Лукашова та Сергій Кожедуб, також не залишилися без подарунків за креативність. Атомна електростанція завжди підтримує та мотивує талановитих людей із активною та патріотичною позицією.

 

Читайте також

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП «Південноукраїнська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання на період з 01.10.2024 по 30.09.2027

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ...