Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Працівники ПАЕС передали допомогу колезі, яка нині боронить Україну
AA

Працівники ПАЕС передали допомогу колезі, яка нині боронить Україну

Підрозділ, у якому служить одна з працівниць Південноукраїнської АЕС, а нині військова, отримав від атомників квадрокоптер, антидронову рушницю та прилад нічного бачення.

Цього тижня у межах акції «Допомога захисникам України» благодійну підтримку від енергетиків отримав  підрозділ, де служить працівниця відділу підготовки та проведення ремонтів філії «ВП ПАЕС». Марія – друга жінка на енергетичному підприємстві, яка стала на захист Батьківщини. У свій день народження – 1 лютого, вона підписала контракт і пішла служити на передову. Вдома залишилися люблячі мама та донечка.

 «Я давно хотіла долучитись до сил оборони й зараз відчуваю себе на своєму місці. У моїй частині проходять службу також мешканці нашого міста. Ми завжди підтримуємо один одного й злагоджено працюємо на спільний результат», – поділилася своїми відчуттями Марія.

За такою необхідною допомогою від рідного колективу захисниця приїхала разом із своїм побратимом – сапером Дмитром. За кошти, зібрані під час безстрокової акції «Допомога захисникам України» енергетики придбали для їхнього підрозділу сучасний прилад нічного бачення, квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro з покращеним дисплеєм та антидронову рушницю, ефективну проти ворожих FPV-дронів. Крім технічного оснащення, військових також забезпечили комплектами одягу й тактичним взуттям.

 «Для нашого колективу стало справжньою несподіванкою, що Марія вирішила піти служити до війська, але ми поважаємо її рішення і захоплюємось її мужністю. Дуже раді, що випала нагода побачитись, поспілкуватись. Ми пишаємося нею і чекаємо вдома з Перемогою», – сказав начальник відділу підготовки та проведення ремонтів ПАЕС Олександр Бистріцький.

Колеги довго не відпускали Марію. Всі намагалися обійняти її та виказати свою сердечну підтримку. Емоційності зустрічі додало вручення букету свіжозрізаних троянд, який Марії презентував працівник цеху господарського забезпечення ПАЕС, що доглядає за клумбами на пристанційному майданчику.

 

Читайте також

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП «Південноукраїнська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання на період з 01.10.2024 по 30.09.2027

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ...