Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Колектив ПАЕС допомагає дітям, що потрапили у складні життєві обставини
AA

Колектив ПАЕС допомагає дітям, що потрапили у складні життєві обставини

Представники Південноукраїнської АЕС відзначили Міжнародний день захисту дітей разом з вихованцями Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнська. Серед запрошених були також представники міської влади, військовослужбовці частини 3044, рятувальники, підприємці. Гості привітали малечу зі святом, а також вручили подарунки.

Робити життя малечі щасливим, дарувати їм радість, безпеку та турботу - завдання кожного дорослого, так вважає директорка Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнська Ярослава Мельник. А вихованці закладу, який вона очолює, потребують особливої уваги. Вони потрапили у складні життєві обставини й тимчасово залишились без батьківської опіки та тепла. Тільки завдяки підтримці й небайдужості дорослих - персоналу закладу та його друзів маленькі українці отримують комфортні умови для реабілітації й розвитку.

Діти віддячили гостям невеличкою, але емоційно чутливою святковою програмою. Попри те, що поки що в житті цих маленьких українців не все так файно, як хотілося б, завдяки міцній підтримці небайдужих дорослих вони мають надію на краще майбутнє.

Після свята директорка Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнська Ярослава Мельник провела екскурсію закладом для гостей, аби показати, що зроблено благодійним коштом, а також розповісти, які потреби та проблеми ще є. “Діти - це наш скарб, вони заслуговують на щасливе дитинство, піклування та хороші умови проживання. Дякуючи нашим друзям, зокрема колективу ПАЕС, є можливість для постійного покращення якості життя малечі у нашому закладі”, - підкреслила директорка Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнська Ярослава Мельник.

За словами очільниці закладу, навіть у тяжкий воєнний час завдяки зусиллям працівників Південноукраїнської АЕС зроблено багато - завершені косметичні ремонти в спальних кімнатах, закуплені нові ліжка з матрацами, ролети та римські штори, бойлер, меблі для кімнат і роздягальні, на постійній основі ведеться комп'ютеризація.

“Ми бачимо, що за останні роки стан закладу став набагато кращим, але проблемних питань ще вистачає. Будемо допомагати, чим можемо”, - підкреслив виконувач обов'язків голови профкому ПАЕС Валерій Макану.

Осторонь від проблем закладу не стоять цех вентиляції та кондиціювання повітря, організація молоді, автотранспортне господарство, каскад ГЕС-ГАЕС та чимало інших колективів філії «ВП ПАЕС». Вони беруть активну участь у житті Центру соціально-психологічної реабілітації. Небайдужі не тільки вкладають свої кошти, але й у вільний час приходять, щоб покращити умови проживання дітей. Тісна співпраця ведеться і щодо організації дозвілля вихованців закладу: свята, майстер-класи, турніри - все це дозволяє зробити життя малечі цікавішим і насиченішим.

 

Читайте також

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП «Південноукраїнська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання на період з 01.10.2024 по 30.09.2027

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ...