Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На ПАЕС відзначили талановитих та активних дітей
AA

На ПАЕС відзначили талановитих та активних дітей

6 червня в інформаційному центрі «Імпульс» Південноукраїнської АЕС нагородили учасників інформаційно-просвітницького проєкту Енергоатом Junior #АтомШукаєТаланти.

У рамках проєкту впродовж навчального року в соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці поширювалися історії про обдарованих хлопців і дівчат, які мешкають у містах-супутниках і населених пунктах, що входять до зон спостереження українських АЕС. Це, зокрема, любителі точних і природничих наук, театрального мистецтва, інструментальної та вокальної музики, спортсмени й навіть волонтери. Загалом було представлено 28 відеоісторій талановитих дітей. З-поміж них – 9 фіналістів онлайн-проєкту з Южноукраїнської громади.

«Саме від таких креативних дітей залежить майбутнє України та її розвиток», – звернулася до присутніх фахівчиня зі зв’язків із громадськістю та пресою ПАЕС Світлана Дідик. Вона зазначила, що висока активність учнівської молоді свідчить про її патріотизм та любов до рідної землі.

Інформаційно-просвітницький проєкт започаткований Дирекцією зі стратегічних комунікацій АТ «НАЕК «Енергоатом» у 2020 році. Він об’єднує та надихає молодь до нових звершень і перемог.

«Моя участь у конкурсі є певним самоствердженням. І цим я хочу довести всім (а насамперед собі!), що завдяки праці над собою, неймовірному бажанню й вірі у свої сили можна досягти успіху», – поділилася враженнями учасниця проєкту Анастасія Бєлібова.

Дітям вручили подарунки та грамоти від організаторів за високі особисті досягнення, цілеспрямованість, ентузіазм і патріотизм.

 

 

 

Читайте також

Повідомлення про розгляд проєкту інвестиційної програми філії ВП «Південноукраїнська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» у сфері теплопостачання на період з 01.10.2024 по 30.09.2027

ВП «Південноукраїнська АЕС»

ПОВІДОМЛЕННЯ про розгляд проєкту інвестиційної програми філії «Відокремлений підрозділ...