Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

У середу, 26 червня, відбулося засідання виконавчого комітету за участі 10 його членів та під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка. Порядок денний налічував 29 питань, з яких 13 стосувалися захисту прав дітей.

Члени виконкому підтримали всі розглянуті на засіданні питання, серед яких наступні:

Про затвердження Правил приймання стічних вод від споживачів до системи централізованого водовідведення міста Южноукраїнська;

Про внесення змін до фінансового плану та плану фонду оплати праці на 2024 рік комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації м. Южноукраїнська»;

Про погодження нанесення стінопису (муралу) на стіні будівлі Южноукраїнського ліцею №4.

Внесені зміни до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 28.09.2022 № 273 «Про затвердження Положення про платні медичні послуги та Переліку платних медичних послуг, які надає некомерційне комунальне підприємство «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги». У переліку послуг лікарні первинної ланки з’явився новий розділ про стоматологічну допомогу. Тепер южноукраїнці зможуть скористатися послугами зі складного лікування дітей під наркозом. Потрібно зазначити, що це платна послуга. У лікарні вторинної ланки – КНП ЮМБЛ – теж відбулися зміни: до лабораторних послуг в розділі «Онкологічна панель» додано пункт «Альфа-фетопротеїн АФП».

Загалом були прийняті рішення по 29 проєктах, які, відповідно до регламенту, будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

 

Читайте також