Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету

19 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря міської ради Дениса Кравченка. Порядок денний налічував 65 питань, 26 з яких стосувались захисту прав і інтересів дітей.

Члени виконавчого комітету схвалили проект бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади на 2024 рік, погодили низку рішень щодо взяття на квартирний облік та надання жилих приміщень, розглянули проєкт Стратегії розвитку Южноукраїнської міської територіальної громадина період до 2027 року для подальшого винесення його на найближчу сесію для затвердження депутатами міської ради. На засіданні також були внесені зміни у склад комісій та рад у зв’язку з кадровими змінами, що відбулися у виконавчому комітеті, узгоджена закупівля енергосервісу будівлі КНП «ЮМБЛ» та затверджений Порядок розміщення об’єктів зовнішньої реклами та Порядок демонтажу рекламних засобів на території Южноукраїнської міської територіальної громади, також був схвалений проєкт Програми щодо впорядкування громадського простору населених пунктів Южнуокраїнської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Члени виконавчого комітету погодили встановлення нових тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. З коментарем начальника управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради Тетяни Тацієнко щодо рівня та строків введення нових тарифів можна ознайомитись на офіційному сайті громади та на сторінках міськвиконкому в мережі Facebook.

 

 

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...