Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету

7 лютого під головуванням секретаря міської ради Дениса Кравченка відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за участі десяти його членів. Порядок денний налічував 28 питань, з яких 8 стосувались захисту прав дітей.

На засіданні члени виконкому заслухали звіт щодо роботи адміністративної комісії, розглянули питання про організацію громадських робіт на підприємствах, в організаціях та установах громади на 2024 рік, надали згоду КП ЖЕО на переведення з нежитлового фонду до житлового низки приміщень по вулиці Європейській для забезпечення громади додатковим житлом, внесли зміни у склад декількох комісій – міжвідомчої комісії щодо розгляду питань переведення жилих будинків і приміщень у нежилі та переведення нежилих будинків і приміщень у жилі, комісії з відбору кандидатів на навчання за кошти бюджету громади у вищих навчальних закладах на лікарів. Внесені зміни у Порядки використання коштів з бюджету громади на виконання комплексної програми «Охорона здоров’я в Южноукраїнській МТГ на 2021-2025 рр.» та комплексної програми соціального захисту населення «Турбота».

Члени виконавчого комітету затвердили Порядок надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям в новій редакції. Тепер на цю допомогу мають право як військовослужбовці за призовом, так і контрактники, а в переліку документів, які необхідно надати для отримання допомоги, залишились довідки тільки встановлених форм.

Також був затверджений Порядок відшкодування витрат на пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на міських та приміських маршрутах, та залізничним транспортом у внутрішньому сполученні. Пільгові категорії громадян будуть забезпечені талонами у кількості 96 одиниць на рік із зазначенням місяця, в якому вони можуть бути використані.

Загалом були прийняті рішення по 27 проєктам з 28-ми, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

 

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...