Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету

У вівторок, 23 січня, під головуванням секретаря міської ради Дениса Кравченка відбулося засідання виконавчого комітету. Порядок денний налічував 52 питання, з яких 26 стосувались захисту прав і інтересів дітей. На початку засідання Денис Кравченко вручив посвідчення Почесного громадянина Южноукраїнської міської територіальної громади (посмертно) нашого Героя Василя Коклева його дружині Ірині.

Члени виконавчого комітету погодили перелік об’єктів права комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, що не підлягають приватизації (відчуженню) у 2024 році, розглянули та погодили проєкт Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на 2024-2026 роки, затвердили Порядки використання коштів бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади на виконання комплексної соціальної програми підтримки ветеранів війни, військовослужбовців, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та членів їх сімей до 2026 року, внесли зміни до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 05.03.2023 № 84 «Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Южноукраїнської міської територіальної громади», затвердили список дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами харчування у IV кварталі 2023 року та І кварталі 2024 року. На засіданні також було прийнято рішення про надання жилих приміщень та взяття на квартирний облік військовослужбовців.

Члени виконавчого комітету затвердили механізм поступового приведення тарифів для населення на послуги з централізованого водопостачання й водовідведення, постачання теплової енергії та гарячої води, встановлених на території нашої громади, до рівня економічно обґрунтованої собівартості, після закінчення мораторію на підвищення тарифів та періоду відтермінування їх введення в дію та визначили, що відсоток збільшення тарифів не може перевищувати відсоток збільшення прожиткового мінімуму громадян, встановленого на законодавчому рівні. Переглянуто тарифи на послуги постачання теплової енергії, які надає ВП ПАЕС, та переглянуто тарифи на послуги постачання теплової енергії та постачання гарячої води для бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення), які надає КП ТВКГ. При цьому визначено, що тарифи на послуги з постачання гарячої води для ОСББ та управляючі компанії в обсягах, необхідних для утримання прибудинкових територій та сходових клітин, залишаються на рівні тарифів для населення. Тарифи на постачання теплової енергії та гарячої води для населення залишаються без змін.

 

 

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...