Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Тематична виставка науково-допоміжного матеріалу «Крим. Хронологія окупації»
AA

Тематична виставка науково-допоміжного матеріалу «Крим. Хронологія окупації»

У Южноукраїнському міському музеї створено тематичну виставку науково-допоміжного матеріалу «Крим. Хронологія окупації», присвячену Дню спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Виставка включає в себе фотоматеріали хронології тих подій.

З метою вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території, він був запроваджений Указом Президента України №58/2020 від 26 лютого 2020 року. Цього дня у 2014 році у Сімферополі під будинком Верховної Ради АР Крим відбувся організований Меджлісом кримськотатарського народу масовий мітинг кримських татар та проукраїнських активістів на підтримку територіальної цілісності України.

Також до роковин початку повномасштабного вторгнення в рамках постійної експозиції “Герої не вмирають” створено виставку військових артефактів, які є доказами військових злочинів росії в Україні. Цією виставкою ми вшановуємо всіх тих, хто продовжує боротися за нашу свободу й висловлюємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє життя за світле майбутнє України.

 

Читайте також

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу «Нескорені міста України» до 2-ої річниці початку визволення українських територій від рашистських загарбників

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу &laqu...

В Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано тематичну виставку науково-допоміжного матеріалу «На лінії вогню»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано тематичну виставку науково-допоміжного ма...

Урочисте відкриття виставки-конкурсу майстрів народного мистецтва «Свою Україну любіть…»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбулося урочисте відкриття виставки-конкурсу майстрі...

У Южноукраїнському міському історичному музею експонувалася експозиція «Голокост – шрам на серці людства»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музею експонувалася експозиція «Голокост – шрам...