Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Романтичний майстер - клас “Закохані у мистецтво”, присвячений Дню закоханих
AA

Романтичний майстер - клас “Закохані у мистецтво”, присвячений Дню закоханих

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся романтичний майстер - клас “Закохані у мистецтво”, присвячений Дню закоханих. Wine Art або малювання вином - це відносно недавня унікальна техніка, схожа на акварельний живопис. Але замість фарби використовується вино різних відтінків. Завершені картини дивують своєю красою та легкістю. Даний захід малювання з вином проведено для тих, хто не вміє малювати, або тільки пробує, або хоче спробувати щось нове та відпочити після роботи.  Професійний художник Олександр Куличенко допоміг учасникам створити гарну цікаву картину за 2 -3 години своїми руками, розкривши творчий потенціал кожного з них.

Також всі присутні могли побачити презентацію нових унікальних картин місцевого художника Сергія Колпакова, зокрема картину, виконані в техніці “Компьютерна графіка”.

День святого Валентина — наймолодше свято України, яке щорічно відзначається 14 лютого. У цей день прийнято дарувати символічні подарунки, які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, сьогодні — це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до мистецтва.

 

Читайте також

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу «Нескорені міста України» до 2-ої річниці початку визволення українських територій від рашистських загарбників

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу &laqu...

В Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано тематичну виставку науково-допоміжного матеріалу «На лінії вогню»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано тематичну виставку науково-допоміжного ма...

Урочисте відкриття виставки-конкурсу майстрів народного мистецтва «Свою Україну любіть…»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбулося урочисте відкриття виставки-конкурсу майстрі...

У Южноукраїнському міському історичному музею експонувалася експозиція «Голокост – шрам на серці людства»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музею експонувалася експозиція «Голокост – шрам...