Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Партнери Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» ГО «Громадський рух «Жіноча Сила України» пропонують військовослужбовцям та їхнім сім'ям впоратися з емоційними викликами та інформують, з ким і як взаємодіяти щодо соціальних питань
AA

Партнери Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» ГО «Громадський рух «Жіноча Сила України» пропонують військовослужбовцям та їхнім сім'ям впоратися з емоційними викликами та інформують, з ким і як взаємодіяти щодо соціальних питань

Можна звернутися із наступних питань:

????Допомога психолога

Психологічна допомога від спеціалістів для військових та їхніх рідних. Звернутися можна як стосовно власних емоційних переживань, так і стосовно дитини та подружніх стосунків, різних тривожних питань чи стресових ситуацій. Допомогу надають одразу телефоном. Також ви можете зателефонувати та узгодити з оператором час для подальшої розмови з психологом.

????Соціальні питання

Консультанти зорієнтують про можливий алгоритм дій та нададуть супровід із наступних питань: куди звернутися для отримання допомоги, оформлення виплат та пільг, як діяти для з'ясування ситуації, коли тривалий час немає зв'язку з військовим та проінформують з інших питань щодо несення служби.

????Групи підтримки

Простір взаємопідтримки для дружин, матерів, сестер та коханих військовослужбовців. Це онлайн-зустрічі, що супроводжуються фаховими психологами, які мають багаторічний досвід проведення підтримуючих груп.

????Групи підтримки для дітей військовослужбовців

Простір взаємопідтримки для дітей військовослужбовців. Зустрічі відбуваються окремо для дітей віком 9-13 та для підлітків 13-15 років. Групи відбуваються офлайн в Києві та в онлайн форматі.

Отримати підтримку можна щодня з 10:00 до 20:00, усі дзвінки безоплатні.

▫️Для дзвінків в Україні: 0800332720

▫️Для зв’язку з Польщі: +48226022512.

Сайт проєкту???? https://www.pidtrymka.in.ua/

Зазначимо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська.

#тияк

Читайте також