Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Наше місто має бути чистим!
AA

Наше місто має бути чистим!

- Наше місто має бути чистим! І в цьому має бути зацікавлена вся громада!, - зазначила заступник міського голови Марія Дроздова під час засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті, що відбулася 10 січня у залі засідань Южноукраїнського виконкому.

Цього дня разом з членами комісії вони розглянули протоколи інспекції з благоустрою Южноукраїнської МТГ щодо порушення правил благоустрою населених пунктів, а саме: відсутність урни для сміття біля одного з магазинів та несанкціоноване створення смітників на прилеглій території садового товариства. З правопорушниками поки проведено роз’яснювальну бесіду, але кожен громадянин міста і громади має розуміти, що чистота вулиць, узбіч, клумб, тощо залежить від кожного. На разі, інспекція з благоустрою веде постійні перевірки і за виявлені правопорушення передбачені штрафи від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Тому Адміністративна комісія закликає кожного жителя громади дбати про чистоту, а представників установ, організацій усіх форм власності попіклуватись про належний стан своїх будівель та наявність урн для сміття біля них.

 

 

Читайте також

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

03.04.2024 відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міс...

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні, 8 лютого, відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїн...