Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Адміністративна комісія за роботою
AA

Адміністративна комісія за роботою

26.09.2023  о 15:00 год. в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання адміністративної комісії. На розгляд комісії було винесено ряд адміністративних протоколів, більшість з яких за порушення статті 152 КУпАП Порушення правил благоустрою населених пунктів.

За результатами розгляду на правопорушників були накладені адміністративні стягнення у вигляді попередження та штрафів загальним розміром 340 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

Рішенням Южноукраїнської міської ради від 28.07.2022 №1094, на підставі Типових правил благоустрою території населеного пункту, затверджені Правила благоустрою забезпечення чистоти і порядку на території Южноукраїнської міської територіальної громади.

Рішення місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо благоустрою території певного населеного пункту є обов'язковим для виконання розміщеними на цій території підприємствами, установами, організаціями та громадянами, які на ній проживають.

Відповідно до п. 2.8. Правил благоустрою розміщення тимчасових об’єктів обслуговування населення, малих архітектурних форм, гаражів, опор тощо повинно здійснюватися у встановленому законом порядку.

Порядок розміщення пересувних тимчасових споруд сезонного використання для провадження підприємницької діяльності на території міста Южноукраїнська, а також укладання договору щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою при розміщенні пересувних тимчасових споруд сезонного використання визначений рішенням Южноукраїнської міської ради від 28.01.2016 №73 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Южноукраїнська Миколаївської області».

Відповідно до п.2.9 Правил благоустрою установка і розміщення об’єктів торгівлі, автотранспорту з метою торгівлі, а також торгівля з рук, машин або іншим способом може здійснюватися тільки в спеціально встановлених для цього місцях або при наявності спеціального дозволу.

Згідно з п. 2.11. Правил благоустрою фізичним особам та суб’єктам господарювання забороняється здійснювати несанкціоновану (стихійну) торгівлю з автомашин, пересувних споруд (трейлери, автопричепи, тощо) на вулицях, на пляжі, прибудинкових територіях, площах, у дворах, у під’їздах, в парку, скверах та інших невстановлених місцях.

За порушення правил благоустрою територій населених пунктів передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян — суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

03.04.2024 відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міс...

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні, 8 лютого, відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїн...