Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Адміністративна комісія за роботою
AA

Адміністративна комісія за роботою

15 квітня відбулося чергове засідання адміністративної комісії при  виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради під головуванням заступника міського голови Марії Дроздової. Розглянуто десять протоколів, складених уповноваженими на це особами.
Три протоколи з певних причин було відкладено для опрацювання на наступному засіданні, закрито впровадження по одному.

Загалом протоколи складені за порушення правил благоустрою, правил торгівлі на ринках, утримання котів та собак. На правопорушників накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу згідно статей 152, 154 та 159 Кодексу України  про адміністративні правопорушення.

Зважаючи на розгляд порушень, що стосувалися знищення та видалення зелених насаджень, звертаємо вашу увагу, що згідно рішення виконавчого комітету 298 від 8.09. 2021 «Про затвердження Порядку видалення дерев,   кущів,   газонів  і  квітників  на території ЮМТГ» - заборонено без відповідного дозволу здійснювати дані маніпуляції. Також існують відповідні Правила утримання домашніх тварин та перелік місць, відведених під щоденний вигул собак у дворах та мікрорайонах м. Южноукраїнська», затверджені рішенням виконавчого комітету №785 від 25.01.21. Ознайомитись з ними можна на офіційному сайті Южноукраїнської міської ради у розділі «Нормативні акти».

 

 

Читайте також

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

03.04.2024 відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міс...

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні, 8 лютого, відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїн...