Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Наше місто має бути чистим!

11.01.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

- Наше місто має бути чистим! І в цьому має бути зацікавлена вся громада!, - зазначила заступник міського голови Марія Дроздова під час засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті, що відбулася 10 січня у залі засідань Южноукраїнського виконкому.

Цього дня разом з членами комісії вони розглянули протоколи інспекції з благоустрою Южноукраїнської МТГ щодо порушення правил благоустрою населених пунктів, а саме: відсутність урни для сміття біля одного з магазинів та несанкціоноване створення смітників на прилеглій території садового товариства. З правопорушниками поки проведено роз’яснювальну бесіду, але кожен громадянин міста і громади має розуміти, що чистота вулиць, узбіч, клумб, тощо залежить від кожного. На разі, інспекція з благоустрою веде постійні перевірки і за виявлені правопорушення передбачені штрафи від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Тому Адміністративна комісія закликає кожного жителя громади дбати про чистоту, а представників установ, організацій усіх форм власності попіклуватись про належний стан своїх будівель та наявність урн для сміття біля них.