Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До першої річниці початку визволення українських земель від рашистських загарбників
AA

До першої річниці початку визволення українських земель від рашистських загарбників

У Южноукраїнському  міському  історичному музеї проходить фотовиставка "Обличчя людей війни", яка присвячена першій річниці початку визволення українських земель від рашистських загарбників. До уваги відвідувачів представлено ряд світлин, на яких можна побачити героїчних людей нашого міста, саме представників міських волонтерських організацій разом з захисниками, для яких постійно надається волонтерська допомога. Також адміністрацією музею були передані патріотичні обереги та смаколики для українських захисників, що будуть передані на передову, за допомогою волонтерських організацій. Несподіваним подарунком став унікальний експонат - тубус від порохового заряду польової гаубиці М777, переданий волонтерами громадської організації  «Допомога Южик». Тубус був присланий зі сходу та розмальований петриківським розписом талановитою майстринею Наталією Креденець, опісля виставлений на благодійний аукціон на користь ЗСУ.

Ще в музеї відбувся показ тематичного відеоматеріалу «Слава якої не хотіли», на який завітала учнівська молодь. В сюжеті іде мова про те, як міста-Герої України боролися за свою волю.

У кінці березня на початку квітня український народ відзначає першу річницю початку визволення українських земель від рашистських загарбників.  Річниця початку визволення українських територій – це свідчення вражаючих успіхів наших сил оборони в бою зі значно переважаючим та добре озброєним противником, безпрецедентної сили духу Українського народу, його стійкості, сміливості, єдності у боротьбі з підступним ворогом.

 

 

Читайте також

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу «Нескорені міста України» до 2-ої річниці початку визволення українських територій від рашистських загарбників

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу &laqu...

В Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано тематичну виставку науково-допоміжного матеріалу «На лінії вогню»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано тематичну виставку науково-допоміжного ма...

Урочисте відкриття виставки-конкурсу майстрів народного мистецтва «Свою Україну любіть…»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбулося урочисте відкриття виставки-конкурсу майстрі...

У Южноукраїнському міському історичному музею експонувалася експозиція «Голокост – шрам на серці людства»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музею експонувалася експозиція «Голокост – шрам...