Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт управління діловодства та зв’язків з громадськістю апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету за 2022 рік
AA

Звіт управління діловодства та зв’язків з громадськістю апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету за 2022 рік

Управління діловодства та зв’язків з громадськістю апарату  Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету утворене з метою всебічного сприяння розвитку громадянського суспільства, реалізації державної політики у сфері інформації, сприяння конституційному праву громадян на звернення, задоволення інформаційних потреб громадян, ефективного та своєчасного реагування на суспільно-політичні потреби громадян, організаційного забезпечення діяльності виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, здійснення контролю за виконанням рішень виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, розпоряджень та доручень міського голови, ведення діловодства у виконавчому комітеті Южноукраїнської  міської ради на основі  єдиної системи діловодства.

У 2022 році управлінням підготовлено та проведено 21 засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, підготовлено для затвердження та оприлюднено 368 розпоряджень міського голови, 383 рішення виконавчого комітету.  Опрацьовано 9680 вхідних листів, підготовлено 2970 вихідних. Управління за рік зареєструвало та надало відповіді на 39 запитів на інформацію, відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації». Розглянуто, виконано та надано відповіді на 930 письмових та усних звернень громадян, у тому числі 10 петицій.

Офіційний сайт міста та офіційні сторінки виконавчого комітету у соцмережі Фейсбук оперативно наповнювався інформацією, наданою структурними підрозділам, своєчасно оприлюднювалися розпорядження міського голови, проєкти та рішення Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету. Висвітлювалась також діяльність міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови. Здійснювався інформаційний супровід заходів та урочистостей у виконавчому комітеті. Надавалась інформаційна підтримка члени виконкому та депутатського корпусу. Працівники управління організували та провели низку засідань, круглих столів, зустрічей, прес-конференцій.

Управління забезпечило функціонування у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради «телефонної гарячої лінії» для вирішення нагальних питань життєдіяльності громади.

Працівниками управління організовується особистий прийом міського голови. На початку війни через створення цілодобової гарячої лінії виконавчого комітету та оперативне вирішення актуальних питань тимчасово була відсутня необхідність у особистих прийомах. У 2022 році проведено чотири таких прийоми, під час яких розглянуті як особисті, так і громадські питання.

В рамках взаємодії із засобами масової інформації приватній газеті «Контакт» надано 51 публікацію щодо висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування.

З початком війни управління через офіційний сайт та мережу Фейсбук оперативно та цілодобово інформувало щодо ситуації в країні та громаді. Населення отримувало сповіщення про небезпеку, комендантську годину, об’яви щодо організації оборони громади, про наявність продуктів в магазинах, пункти видачі гуманітарної допомоги та іншу важливу інформацію, яка допомагала населенню орієнтуватися в обставинах, що змінювались щодня, та пристосовуватися до нових умов життя.

Читайте також

Звіт про роботу заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ГОРНОСТАЯ Сергія Валерійовича за 2022 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно до функціональних обов’язків організовую роботу щодо здійснення повноважень викон...

Звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дроздової Марії про роботу за 2022 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Згідно з рішенням міської ради VІІІ скликання від 18 лютого 2021 року мене було обрано заступником м...

Звіт першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Майбороди Олексія Анатолійовича за 2022 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В зв’язку з введенням на території України  воєнного стану мої обов’язки, як першог...

5 листопада відбувся звіт міського голови Євгена Квасневського перед громадою міста

Відділ звернень громадян, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації

5 листопада, в концертній залі Палацу Культури «Енергетик», відбувся звіт міського голов...