Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 5 листопада відбувся звіт міського голови Євгена Квасневського перед громадою міста
AA

5 листопада відбувся звіт міського голови Євгена Квасневського перед громадою міста

5 листопада, в концертній залі Палацу Культури «Енергетик», відбувся звіт міського голови Євгена Квасневського перед громадою міста.
Відповідно до пункту 7 статті 42 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні» сільський, селищний, міський голова не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами. 
На звіті було зазначено реалізацію соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, що є наразі головним завданням влади. Було відмічено організацію роботи Южноукраїнської ради та виконавчого комітету, які, в звітному періоді, працюють набагато стабільніше, організованіше та ефективніше. В основі такої роботи лежать документи: затверджена Кабінетом Міністрів України «Державна програма активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки»; передвиборна програма міського голови, рішення ради та виконкому; щорічні національні плани дій по впровадженню Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава». Значно послідовною та плідною стала співпраця міста та головного підприємства – ВП ЮУ АЕС НАЕК «Енергоатом». За звітний період проведено 30 засідань виконавчого комітету, на яких було прийнято 712 рішень, які стосувалися забезпечення життєдіяльності міста, вирішення конкретних питань юридичних та фізичних осіб. Міським головою особисто прийнято 413 громадян, отримано та розглянуто 144 заяви, скарги та пропозиції. Розглянуто 332 письмових звернення. Всього, за цей період, звернулося 2789 громадян, з урахуванням 97 колективних звернень. Мобілізація організаційних зусиль, поліпшення планування та контролю, підвищення ефективності щотижневих апаратних та підсумкових нарад значно вплинула на результативність роботи органів місцевого самоврядування міста, основним завданням яких є поліпшення якості життя громадян. В підведенні підсумків було зазначено показники, що свідчать про покращення роботи в сферах:
• фінансів та утворення міського бюджету
• розвитку економіки
• архітектури та містобудування
• земельних відносин
• житлово-комунальної інфраструктури
• благоустрою міста
• освіти
• медицини
• культури та спорту
• туризму
• праці та соціального захисту населення
• соціального захисту дітей
• соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
• цивільного захисту населення
• сприяння розвитку громадянського суспільства
• юридичних служб
               З 46 пунктів передвиборчої програми міського голови, на сьогоднішній день, виконано 24 пункти (52%); 8 пунктів (18%) виконані частково і продовжують виконуватись; 14 пунктів (30%) знаходяться на стадії організаційно-технічного опрацювання, фінансового забезпечення та проектування.
                  По завершенню звіту міський голова Євген Квасневський подякував мешканцям міста, депутатам, членам виконавчого комітету, керівникам та персоналу підприємств, установ та організацій, спеціалістам органів місцевого самоврядування та державних органів, вчителям, медикам, працівникам житлово-комунальної сфери та всім, хто працює і має відношення до забезпечення добробуту та процвітання міста Южноукраїнська.
              Громадяни міста мали можливість задати питання міському голові. Всі питання було вислухано, надано відповіді та прийнято до уваги на опрацювання. Також, з боку мешканців, прозвучали слова вдячності за поліпшення умов життя в місті Южноукраїнську та значного розвитку в різних сферах життєдіяльності громадян.

 

Читайте також

Звіт про роботу заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ГОРНОСТАЯ Сергія Валерійовича за 2022 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно до функціональних обов’язків організовую роботу щодо здійснення повноважень викон...

Звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дроздової Марії про роботу за 2022 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Згідно з рішенням міської ради VІІІ скликання від 18 лютого 2021 року мене було обрано заступником м...

Звіт першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Майбороди Олексія Анатолійовича за 2022 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В зв’язку з введенням на території України  воєнного стану мої обов’язки, як першог...

Звіт управління діловодства та зв’язків з громадськістю апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету за 2022 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Управління діловодства та зв’язків з громадськістю апарату  Южноукраїнської міської ради...