Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

В середу, 6 лютого 2019 року, відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря міської ради Дзюбенко Л.П. У роботі взяли участь 11 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу,  а саме: начальники управлінь, служб та відділів міської ради, керівник підприємства, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 5 основних питань та 12 додаткових. Одне питання було  не прийнято.

Членами виконавчого комітету було розглянуто та прийнято 16 рішень, серед яких:

«Про організацію громадських робіт на підприємствах, в організаціях та установах міста Южноукраїнська на 2019 рік», «Про внесення змін до складу громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 18.07.2018 № 193», «Про надання жилих приміщень», «Про визначення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації до виборів 31.03.2019»  та інші.

Також, членами виконавчого комітету міської ради було розглянуто 12 питань щодо захисту правових та житлових прав дітей.

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...