Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Рятувальники допомагали людям, які потрапили до снігової пастки
AA

Рятувальники допомагали людям, які потрапили до снігової пастки

Понад п’ять діб поспіль рятувальники Южноукраїнська працювали у цілодобовому режимі,  аби якомога швидше надати допомогу громадянам, що опинилися у  сніговому полоні.

Підрозділи Першого  Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надавали допомогу в ліквідації наслідків негоди на автошляху «Ульянівка-Миколаїв». Із залученням техніки високої прохідності, силами та засобами  1-го ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області проводилася розчистка доріг від снігових заметів.  

18 січня  о 8.15 на пункт зв’язку 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що  два автомобілі потрапили у снігову пастку, водії чекають на допомогу. Особовий склад караулу, за допомогою троса, витягнув із заметів автомобіль Мersedes-Benz Vito  та автомобіль Тоyota Venza

19 січня о 2:30 на пункт зв’язку 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що в селі Бузьке Арбузинського району у чоловіка відкрилася шлунково-кишкова кровотеча. Проїхали автомобілем АЦ-40/131/137А за трактором Т-150, який було виділено начальником зміни ЮУ АЕС для розчистки дороги до села. Забрали хвору людину та доставили до приймального відділення СМСЧ №2 (госпіталізовано до реанімаційного відділення).

20 січня о 20.15  на пункт зв’язку 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що  в районі автомобільних гаражів «Автомобіліст», автомобіль «Ford Tranzit» потрапив до снігової пастки. Особовий склад караулу, за допомогою троса, витягнув з кювету автомобіль.

Р.В. Цушко, 
начальник Южноукраїнського міського сектору ГУ ДСНС 
у Миколаївській області, підполковник служби цивільного захисту

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...