Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведено прибирання місць накопичення побутових відходів в районі села Бузьке
AA

Проведено прибирання місць накопичення побутових відходів в районі села Бузьке

20.12.2022 завершені роботи з прибирання масштабних місць складування побутового сміття, одне з яких розташоване у балці на виїзді з  Садівничого товариства «Бузьке» в бік с. Бузьке, інше – у яру на околицях житлової забудови с.Бузьке.

За підсумками робіт всього було вивезено 177 кубічних метрів сміття на загальну суму 127 тис. грн.

Підготовчі роботи з прибирання зазначених місць накопичення сміття, а саме: комісійні обстеження територій громади, визначення морфологічного складу відходів, розрахунки обсягів, встановлення на облік, - були розпочаті відділом екології, охорони навколишнього природного середовища та земельних відносин під керівництвом заступника міського голови Сергія Горностая ще у 2021 році.

За підсумками виконавцем робіт було визначено комунальне підприємство «Служба комунального господарства», яке і провело повний комплекс із прибирання та вивезення відходів до полігону міста Южноукраїнська.


У балці до прибирання

У балці після прибирання


У яру до прибирання

У яру після прибирання


Вкотре звертаємся до мешканців дачного кооперативу та села Бузького!

Давайте поважати один одного, берегти місця, де ми живемо, не допускати забруднення земель і водойм, які заповідатимемо нашим нащадкам.

Набагато приємніше буде за кошти, витрачені на прибирання сміття, влаштувати сквер або зону відпочинку для співгромадян нашої громади.

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...