Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги водокористувачів!
AA

До уваги водокористувачів!

Звіт про використання води за формою 2-ТП (водгосп)

З метою здійснення державного обліку водокористування водокористувачі щорічно звітують про використання води за формою звітності № 2ТП-водгосп (річна).

Подача звіту є обов’язковою для водокористувачів, які здійснюють діяльність, пов’язану із забором та/або використанням води, скиданням зворотних (стічних) вод та забруднюючих речовин. Вичерпний перелік критеріїв, які відносять підприємство до таких, що повинні подавати звітність наведено в п. 1.5. Порядку ведення державного обліку водокористування, затвердженого наказом Міністерства екології та природних ресурсів України  № 78 від 16.03.2015 року зі змінами від 20.03.2022 року.

Нагадуємо, що подання звітів здійснюється з 01 січня до 01 лютого 2024 року в електронній формі через  Єдиний державний вебпортал електронних послуг «Портал Дія» або через «Портал електронних послуг Державного агентства водних ресурсів України»  за посиланням: https://e-services.davr.gov.ua/.

Помилки або недостовірні дані, виявлені у прийнятому звіті, можуть бути відкориговані водокористувачем шляхом подання виправленого (уточненого) звіту не пізніше 01 березня наступного за звітним року.

З інструкцією по заповненню звіту по формі 2ТП-водгосп (річна) в електронному вигляді можна ознайомитись за наступним посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=6AHpcG1XvVw .

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...

Щороку 5 грудня за підтримки продовольчої і сільськогосподарської організації ООН відзначають Всесвітній день ґрунтів (World Soil Day)

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Вперше з ініціативою установи Всесвітнього дня ґрунтів виступив Міжнародний союз ґрунтознавства (IUS...