Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено прибирання місць накопичення побутових відходів в районі села Бузьке

22.12.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

20.12.2022 завершені роботи з прибирання масштабних місць складування побутового сміття, одне з яких розташоване у балці на виїзді з  Садівничого товариства «Бузьке» в бік с. Бузьке, інше – у яру на околицях житлової забудови с.Бузьке.

За підсумками робіт всього було вивезено 177 кубічних метрів сміття на загальну суму 127 тис. грн.

Підготовчі роботи з прибирання зазначених місць накопичення сміття, а саме: комісійні обстеження територій громади, визначення морфологічного складу відходів, розрахунки обсягів, встановлення на облік, - були розпочаті відділом екології, охорони навколишнього природного середовища та земельних відносин під керівництвом заступника міського голови Сергія Горностая ще у 2021 році.

За підсумками виконавцем робіт було визначено комунальне підприємство «Служба комунального господарства», яке і провело повний комплекс із прибирання та вивезення відходів до полігону міста Южноукраїнська.


У балці до прибирання

У балці після прибирання


У яру до прибирання

У яру після прибирання


Вкотре звертаємся до мешканців дачного кооперативу та села Бузького!

Давайте поважати один одного, берегти місця, де ми живемо, не допускати забруднення земель і водойм, які заповідатимемо нашим нащадкам.

Набагато приємніше буде за кошти, витрачені на прибирання сміття, влаштувати сквер або зону відпочинку для співгромадян нашої громади.