Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту
AA

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту -

проєкту рішення Южноукраїнської міської ради

«Про затвердження порядку надання орендарю згоди орендодавця комунального майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна у новій редакції»

До уваги суб’єктів господарювання (юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадяни)!

Управління-житлово комунального господарства Южноукраїнської міської ради повідомляє про оприлюднення регуляторного акту - проєкту рішення Южноукраїнської міської ради: «Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця комунального майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна у новій редакції». Зазначений регуляторний акт оприлюднюється відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Підставою для розробки проєкту регуляторного акту є Закони України «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та наказ Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна» від 18.08.2022 №910.

З проєктом регуляторного акту та аналізом регуляторного впливу Ви можете ознайомитись на офіційному сайті м. Южноукраїнськ за посиланням http://yu.mk.ua/akts/show/23814, а також в управлінні житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради за адресою: вул. Європейська 23, каб. 93 аб, тел. (05136)5-62-66.

Термін протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акту складає 1 місяць з дня оприлюднення на офіційному сайті міста Южноукраїнськ. Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб на адресу розробника (управління житлово-комунального господарства) приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Європейська 23, каб. 93 аб, тел. (05136)5-62-66.

 

 

Читайте також

Оголошення

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської...

Повідомлення про продовження терміну громадського обговорення проекту рішення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відділ містобудування  та архітектури Южноукраїнської міської ради повідомляє про продовження т...

Повідомлення

Управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст. 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господ...