Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів
AA

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюються розроблені управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради проєкти регуляторних актів – проєкти рішень Южноукраїнської  міської ради:

          Підставою для розробки даних проектів рішень є Податковий кодекс України,  Бюджетний кодекс України, закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Проєкти регуляторних актів разом з аналізами регуляторного впливу оприлюднені 19.04.2024 на офіційному веб сайті Юноукраїнської міської громади за адресою http://yu.mk.ua/.

З проєктами регуляторних актів та аналізами регуляторного впливу можна ознайомитися також в міській бібліотеці  для дорослих, в бібліотеці  ПК «Енергетик» та в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар  Квітковий, 9,  тел. 5-57-78, 2-74-24.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проектів регуляторних актів, складає 1 місяць з дня їх оприлюднення на офіційному офіційному веб сайті Юноукраїнської міської громади за адресою www.yu.mk.ua.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проектів регуляторних актів приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Європейська, 48, тел. 5-57-78, 5-74-24; факс 5-62-00.

Читайте також

Оголошення

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської...

Повідомлення про продовження терміну громадського обговорення проекту рішення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відділ містобудування  та архітектури Южноукраїнської міської ради повідомляє про продовження т...

Повідомлення

Управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст. 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господ...