Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту

04.07.2024
Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту -

проєкту рішення Южноукраїнської міської ради

«Про затвердження порядку надання орендарю згоди орендодавця комунального майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна у новій редакції»

До уваги суб’єктів господарювання (юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадяни)!

Управління-житлово комунального господарства Южноукраїнської міської ради повідомляє про оприлюднення регуляторного акту - проєкту рішення Южноукраїнської міської ради: «Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця комунального майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна у новій редакції». Зазначений регуляторний акт оприлюднюється відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Підставою для розробки проєкту регуляторного акту є Закони України «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та наказ Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна» від 18.08.2022 №910.

З проєктом регуляторного акту та аналізом регуляторного впливу Ви можете ознайомитись на офіційному сайті м. Южноукраїнськ за посиланням http://yu.mk.ua/akts/show/23814, а також в управлінні житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради за адресою: вул. Європейська 23, каб. 93 аб, тел. (05136)5-62-66.

Термін протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акту складає 1 місяць з дня оприлюднення на офіційному сайті міста Южноукраїнськ. Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб на адресу розробника (управління житлово-комунального господарства) приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Європейська 23, каб. 93 аб, тел. (05136)5-62-66.