Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оголошення
AA

Оголошення

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з урахуванням пропозицій щодо удосконалення проектів регуляторних актів, доведених листом Державної регуляторної служби України від 26.12.2018 №12344/0/20-18, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений управлінням житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради проект рішення регуляторного акту – рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою забезпечення чистоти і порядку на території Южноукраїнської міської територіальної громади».

Підставою для розробки проекту регуляторного акту є Закони України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Проект разом із аналізом регуляторного впливу оприлюднені 29.12.2021 на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою: www.yu.mk.ua у розділі «Нормативні акти».

З проектом регуляторного акту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись в управлінні житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради за адресою: вул. Дружби Народів 23, каб. 93 аб, тел. 5-56-37.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту складає 1 місяць з дня оприлюднення на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою: www.yu.mk.ua. Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб на адресу розробника приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення за адресою: м.Южноукраїнськ вул. Дружби Народів 23, каб. 93 аб, тел. 5-56-37.

Читайте також

Повідомлення про продовження терміну громадського обговорення проекту рішення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відділ містобудування  та архітектури Южноукраїнської міської ради повідомляє про продовження т...

Повідомлення

Управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст. 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господ...

Оголошення

Департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст. 12, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері го...