Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Оголошення

06.01.2022
Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з урахуванням пропозицій щодо удосконалення проектів регуляторних актів, доведених листом Державної регуляторної служби України від 26.12.2018 №12344/0/20-18, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений управлінням житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради проект рішення регуляторного акту – рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою забезпечення чистоти і порядку на території Южноукраїнської міської територіальної громади».

Підставою для розробки проекту регуляторного акту є Закони України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Проект разом із аналізом регуляторного впливу оприлюднені 29.12.2021 на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою: www.yu.mk.ua у розділі «Нормативні акти».

З проектом регуляторного акту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись в управлінні житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради за адресою: вул. Дружби Народів 23, каб. 93 аб, тел. 5-56-37.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту складає 1 місяць з дня оприлюднення на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою: www.yu.mk.ua. Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб на адресу розробника приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення за адресою: м.Южноукраїнськ вул. Дружби Народів 23, каб. 93 аб, тел. 5-56-37.