Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На порушників благоустрою накладено штраф
AA

На порушників благоустрою накладено штраф

19 січня відбулося чергове засідання адміністративної комісії при  виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради. Розглянуто дев’ять протоколів, складених уповноваженими на це особами.

Найбільша кількість складених протоколів стосувалася створення несанкціонованих сміттєзвалищ. Відповідно, за дані правопорушення, головам садових товариств на території яких було виявлено порушення членами комісії рекомендовано заключити угоду на вивезення сміття з комунальним підприємством «Житлово-експлуатаційне об’єднання» та накладено штраф від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Також  адміністративні протоколи складено на осіб за порушення правил благоустрою, а саме: самовільне спалювання побутових відходів, незаконне становлення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами, відсутність урни для сміття та незадовільне утримання прилеглої території біля кафе тощо. За ці порушення  передбачена відповідальність згідно ст. 152 Кодексу України  про адміністративні правопорушення.

Кожен випадок  розглядався в сукупності з наданими доказами та поясненнями порушників.

Варто відзначити, що комісія здебільшого розглядає адміністративні справи, пов’язані з порушенням правил благоустрою на території Южноукраїнської міської територіальної громади та справи про адміністративні правопорушення щодо продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім.

 

Читайте також

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

03.04.2024 відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міс...

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні, 8 лютого, відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїн...