Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відкриття загальноміського закладу відпочинку – табору з денним перебуванням «Калинонька»
AA

Відкриття загальноміського закладу відпочинку – табору з денним перебуванням «Калинонька»

 

2 червня 2015 року в актовій залі Южноукраїнської загальноосвітньої школи №3 відбулося урочисте відкриття загальноміського закладу відпочинку – табору з денним перебуванням «Калинонька». 

Більш ніж для 260 школярів міста протягом червня буде організований  відпочинок та оздоровлення з 3-х разовим харчуванням. Дітвору чекають різноманітні заходи, вікторини, інтелектуально-розважальні ігри, творчі майстерні, спортивні змагання та мандрівки.

Зі словами вітання до вихованців та подякою до міської влади звернулися директор ЮЗШ№3 Олена Кокол та начальник табору Наталя Боженко. Наприкінці дня діти отримали морозиво від приватного підприємця Олега Цоміна (м. Первомайськ).

Вихованці ансамблю сучасного танцю «Калейдоскоп» та спортивно-бального танцю «Натхнення»  ПК «Енергетик», гуртка спортивного танцю «Феникс» та казкові герої Центру дитячої та юнацької творчості, співаки – вокалісти ЮЗШ№3, спортсмени симейдо – карате Олега Вітковського   подарували найкращі свої номери дітям, батькам та гостям відкриття табору відпочинку.

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...