Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відкриття загальноміського закладу відпочинку – табору з денним перебуванням «Калинонька»

04.06.2015
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

 

2 червня 2015 року в актовій залі Южноукраїнської загальноосвітньої школи №3 відбулося урочисте відкриття загальноміського закладу відпочинку – табору з денним перебуванням «Калинонька». 

Більш ніж для 260 школярів міста протягом червня буде організований  відпочинок та оздоровлення з 3-х разовим харчуванням. Дітвору чекають різноманітні заходи, вікторини, інтелектуально-розважальні ігри, творчі майстерні, спортивні змагання та мандрівки.

Зі словами вітання до вихованців та подякою до міської влади звернулися директор ЮЗШ№3 Олена Кокол та начальник табору Наталя Боженко. Наприкінці дня діти отримали морозиво від приватного підприємця Олега Цоміна (м. Первомайськ).

Вихованці ансамблю сучасного танцю «Калейдоскоп» та спортивно-бального танцю «Натхнення»  ПК «Енергетик», гуртка спортивного танцю «Феникс» та казкові герої Центру дитячої та юнацької творчості, співаки – вокалісти ЮЗШ№3, спортсмени симейдо – карате Олега Вітковського   подарували найкращі свої номери дітям, батькам та гостям відкриття табору відпочинку.