Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Сумлінна сплата податків – добробут міста та суспільства
AA

Сумлінна сплата податків – добробут міста та суспільства

          Податкова система перебуває у постійному русі, вдосконалюється. Податківці намагаються реально оцінювати стан наповнення бюджетів і оперативно реагувати на можливі ризики.
           За три квартали 2013 року платники податків міста Южноукраїнська, які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили 3 мільйони 811 тисяч гривень єдиного податку.                 Значна частка цієї суми надійшла від фізичних осіб – підприємців, що працюють на спрощеній системі оподаткування, яких налічується більш ніж 1200. Кількість юридичних осіб цієї ж системи наближується до 100. Платники на загальній системі оподаткування внесли до бюджету понад 2 мільйони 350 тисяч гривень.
           Плата за землю займає майже 7 % в надходженнях Зведеного бюджету м. Южноукраїнська. За 9 місяців 2013 року надійшло 10 мільйонів 905 тисяч гривень плати за землі. 
           При збільшенні надходжень від сплати єдиного податку, податку на прибуток та плати за землю, що є позитивним наслідком змін в податковому законодавстві, бюджетоутворюючим податком залишається податок з доходів фізичних осіб, якого за період січень – вересень 2013 року надійшло 111 мільйонів 694 тисячі гривень.
         Тісна взаємодія податківців з місцевими органами влади та самоврядування, покращання сервісних послуг, покликаних допомогти платникам прозоріше декларувати доходи та добровільно сплачувати податкові зобов'язання сприяє партнерству між платниками та державою.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...