Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася зустріч учнів 2–А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи №4 з місцевою письменницею дитячих казок–Тетяною Ковальовою.
AA

Відбулася зустріч учнів 2–А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи №4 з місцевою письменницею дитячих казок–Тетяною Ковальовою.

             15 жовтня, з метою виконання нових ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти-майбутнє України», у комунальному закладі «Міська бібліотека для дітей» відбулася зустріч учнів 2 –А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи №4 з місцевою (починаючою, як вона себе називає) письменницею дитячих казок – Тетяною Ковальовою. На сьогодні у письменниці є понад двадцять творів для дітей. 
              Метою організації зустрічі, є живе спілкування з письменницею міста Южноукраїнська, залучення дітей до читання, відвідування бібліотек.
             Зустріч відбулась у теплій, приємній, невимушеній атмосфері. У формі діалогу між учнями та письменницею. Відчувалось, що Тетяна Іванівна має особистий підхід до дітей. Воно і зрозуміло, адже свою трудову діяльність вона розпочала з учителювання у школі №1 міста Южноукраїнська. 
             Не можна не зазначити, що перша випущена у 2013 році книга «Кумедний Тупотунчик», про пригоди ведмежатка, - поки єдина книга. Книга - виключно із закликом до добрих справ, поваги до батьків та дорослих. 
           Після дружньої бесіди, одна з учениць щиро, від учнів всього класу, подякувала за приємну зустріч. На що Тетяна Ковальова відповіла: «Найкраще для мене – це визнання юних читачів!».
            До речі, книги Тетяни Ковальової можна придбати і на полицях наших книжкових магазинів, а у листопаді письменниця планує зробити акцію-розпродаж своїх книжок. 
            Дякуємо Тетяні Іванівні за зустрічі, впевнена не останню. Бажаємо письменниці творчої наснаги та безліч нових, цікавих ідей! 

Читайте також

Перелік вакантних посад, наявні в м.Южноукраїнську станом на 29.07.2024

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості надає перел...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 29 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

До відома жителів громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

На офіційний сайт міста Южноукраїнська надійшла електронна петиція від громадянки Кирилової І.І...