Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася зустріч учнів 2–А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи №4 з місцевою письменницею дитячих казок–Тетяною Ковальовою.

18.10.2013
Управління молоді, спорту та культури

             15 жовтня, з метою виконання нових ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти-майбутнє України», у комунальному закладі «Міська бібліотека для дітей» відбулася зустріч учнів 2 –А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи №4 з місцевою (починаючою, як вона себе називає) письменницею дитячих казок – Тетяною Ковальовою. На сьогодні у письменниці є понад двадцять творів для дітей. 
              Метою організації зустрічі, є живе спілкування з письменницею міста Южноукраїнська, залучення дітей до читання, відвідування бібліотек.
             Зустріч відбулась у теплій, приємній, невимушеній атмосфері. У формі діалогу між учнями та письменницею. Відчувалось, що Тетяна Іванівна має особистий підхід до дітей. Воно і зрозуміло, адже свою трудову діяльність вона розпочала з учителювання у школі №1 міста Южноукраїнська. 
             Не можна не зазначити, що перша випущена у 2013 році книга «Кумедний Тупотунчик», про пригоди ведмежатка, - поки єдина книга. Книга - виключно із закликом до добрих справ, поваги до батьків та дорослих. 
           Після дружньої бесіди, одна з учениць щиро, від учнів всього класу, подякувала за приємну зустріч. На що Тетяна Ковальова відповіла: «Найкраще для мене – це визнання юних читачів!».
            До речі, книги Тетяни Ковальової можна придбати і на полицях наших книжкових магазинів, а у листопаді письменниця планує зробити акцію-розпродаж своїх книжок. 
            Дякуємо Тетяні Іванівні за зустрічі, впевнена не останню. Бажаємо письменниці творчої наснаги та безліч нових, цікавих ідей!