Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація про проведену роботу щодо ліквідації стихійної торгівлі за вересень 2013 року
AA

Інформація про проведену роботу щодо ліквідації стихійної торгівлі за вересень 2013 року

У вересні 2013 року, згідно затвердженого графіку проведено 8 рейдових перевірок дотримання Правил благоустрою міста та ліквідації стихійної торгівлі за участю комунальних підприємств «ЖЕО» та «СКГ», Южноукраїнського МВ УМВС України в Миколаївській області, Южноукраїнської міської державної лікарні ветеринарної медицини, управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради, інспекції з благоустрою міста Южноукраїнська.

Проінформовано 125 громадян про розташування торгівельних майданчиків «Базар дачників» на території міста. Попереджено 69 громадян про відповідальність за порушення правил благоустрою міста, та торгівлю з рук в невстановлених місцях.

За здійснення торгівлі в невстановлених місцях, учасниками рейду складаються адміністративні протоколи:

- у разі виявлення порушення пункту 9.5 розділу VІ Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська, затверджених рішенням міської ради від 29.12.2011 № 403, яким забороняється юридичним та фізичним особам встановлювати тимчасові торгівельні точки (автомашини, палатки, столики тощо) на прибудинкових територіях, площах, вулицях, в парку, скверах та в інших не визначених для торгівлі місцях, згідно з статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тягне за собою накладення штрафу на громадян  від  двадцяти до  вісімдесяти  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн. – 1360 грн.) і на посадових осіб,  громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від   п'ятдесяти   до   ста  неоподатковуваних  мінімумів  доходів громадян (850 грн. – 1700 грн.)

- у разі порушення ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення,  торгівля в  містах  з  рук  на  вулицях,  площах,  у  дворах, під'їздах, скверах та в інших невстановлених місцях - тягне за собою накладення штрафу  від    одного до семи неоподатковуваних  мінімумів  доходів  громадян (17 грн. – 119 грн.)   з   конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами - тягне  за  собою  накладення  штрафу  від  шести  до   п'ятнадцяти неоподатковуваних  мінімумів  доходів  громадян (102 грн. – 255 грн.)   з   конфіскацією предметів торгівлі.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...