Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Прийом громадян народним депутатом України Юрієм Гержовим
AA

Прийом громадян народним депутатом України Юрієм Гержовим

Започаткувавши проект «Діалог з країною» Президент України Віктор Янукович поставив завдання ретельно розглянути кожне проблемне питання, озвучене громадянами. І це стосується не лише звернень, що надійшли в рамках проекту, а й всієї системи зворотного зв’язку між громадянами та владою. Президент наголошує на необхідності модернізації системи роботи зі зверненнями.

Так, 1 жовтня відбувся прийом громадян міста Южноукраїнська народним депутатом України Юрієм Гержовим. Питання, з якими звернулися 9 мешканців міста, стосувались наступних тем: щодо правильності нарахування пенсії; заборгованості по заробітній платі у приватного підприємця; щодо затвердження технічної документації землеустрою для оформлення договору оренди земельної ділянки; повернення депозиту з «Южкредиту»; про запровадження навчання в навчальних закладах курсу «Християнська етика» та взаємодії влади з усіма конфесіями, які є в місті; про справу по факту шахрайських дій і підробку документів адвокатом; про повернення вкладу колишнього СРСР.

На прийомі були присутні секретар Южноукраїнської міської ради Галина Поліканіна, помічники народного депутата, начальник управління Пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську Галина Вербицька, начальник управляння праці та соціального захисту населення Ельвіра Гехад, заступник начальника управління освіти Олег Пузир, представники засобів масової інформації.

Всі питання і пропозиції було вислухано та прийнято до уваги. На більшість проблем громадян була дана чітка установа подальших дій та розвязку одразу, а ті, які вимагають детального розгляду та тривалішого пошуку рішення – взято на контроль.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...