Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прийом громадян народним депутатом України Юрієм Гержовим

01.10.2013
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та ЗМІ

Започаткувавши проект «Діалог з країною» Президент України Віктор Янукович поставив завдання ретельно розглянути кожне проблемне питання, озвучене громадянами. І це стосується не лише звернень, що надійшли в рамках проекту, а й всієї системи зворотного зв’язку між громадянами та владою. Президент наголошує на необхідності модернізації системи роботи зі зверненнями.

Так, 1 жовтня відбувся прийом громадян міста Южноукраїнська народним депутатом України Юрієм Гержовим. Питання, з якими звернулися 9 мешканців міста, стосувались наступних тем: щодо правильності нарахування пенсії; заборгованості по заробітній платі у приватного підприємця; щодо затвердження технічної документації землеустрою для оформлення договору оренди земельної ділянки; повернення депозиту з «Южкредиту»; про запровадження навчання в навчальних закладах курсу «Християнська етика» та взаємодії влади з усіма конфесіями, які є в місті; про справу по факту шахрайських дій і підробку документів адвокатом; про повернення вкладу колишнього СРСР.

На прийомі були присутні секретар Южноукраїнської міської ради Галина Поліканіна, помічники народного депутата, начальник управління Пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську Галина Вербицька, начальник управляння праці та соціального захисту населення Ельвіра Гехад, заступник начальника управління освіти Олег Пузир, представники засобів масової інформації.

Всі питання і пропозиції було вислухано та прийнято до уваги. На більшість проблем громадян була дана чітка установа подальших дій та розвязку одразу, а ті, які вимагають детального розгляду та тривалішого пошуку рішення – взято на контроль.